Luchtvracht

Wij verzorgen import en export naar grote internationale luchthavens, evenals distributie- en landtransportdiensten. Professionele luchtvrachtoplossingen bieden diensten voor import- en exportvracht, waaronder het ophalen van vracht, het maken van facturen, het boeken van vluchten, douane-inklaring, begeleide doorvoer, commerciële inspectie, grondoperaties op de luchthaven, hangende lading, aankoop van verzekeringen en realtime feedback over vracht tracking informatie.

Zeevracht

Ons bedrijf heeft een langdurige samenwerkingsverband met Maersk (Cosco), Evergreen, Wanhai, Oocl, Hapag-lloyd, Yangming, Nyk, Cma en andere rederijen en heeft voordelige verzendtarieven voor Europa, Amerika, Zuidoost Azië, Midden-Oosten, Australië, Afrika en andere routes. We kunnen FCL, LCL bieden, ongeacht de grootte en het maat, en andere verzendservices, waaronder het boeken van hutten en douane-inklaring.

Wegtransport

Ons bedrijf biedt vervoer over land van alle grote Europese havens naar het binnenland. Gespecialiseerd in West-Europa, Zuid-Europa routes, EU-VK route, kan u voorzien van FTL, LTL, speciale container en andere wegtransportdiensten.

Transport per spoor

Een goed alternatief tussen zeevracht en luchtvracht is het goederenvervoer per spoor, dat snellere doorlooptijden en lagere kosten biedt. Op basis van het sterke Europese spoornetwerk bieden wij u alle voordelen van spoorvervoer. Als actieve deelnemer aan het Belt and Road-project, gebruikmakend van de China-Europe Railway Freight Train, zorgen wij ervoor dat uw goederen veilig van en naar Azië worden vervoerd.

Opslag en distributie

Magazijndiensten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, VK, enz., waaronder opslag, palletisering, FBA, FBM, etikettering, opslag van gevaarlijke goederen, verpakken, e-commerce expresbezorging en andere diensten. We hebben een douane-entrepot in Nederland en een eigen magazijn in Duisburg, Duitsland met 15000 vierkante meter, binnen 500 meter van het treinstation van Duisburg.

Douane afhandeling

Import/export douane-inklaringsdiensten in Europa en Azië, met name voor Nederlandse uitgestelde inklaring, Franse uitgestelde inklaring, Britse inklaring, offshore inklaring.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


+31 7 02042588


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


09:00 - 17:00